اصفهان/ 800 هکتار از اراضی ملی نجف‌آباد درختکاری می‌شود

تاریخ انتشار : 1403/07/07 - ساعت انتشار: ١١:٣٤ - گروه خبری : اخبار استان

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نجف‌آباد گفت: بذرکاری با بذر بادام اسکوپاریا در بیش از ۸۰۰ هکتار از اراضی ملی این شهرستان انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- مسعود یکتافر اظهار کرد: در راستای طرح ملی و مردمی‌ کاشت یک میلیارد درخت در سراسر کشور، ۸۰۰ هکتار از اراضی ملی این شهرستان برای این طرح پیش بینی شده که بخشی از آن عملیاتی شده است.

وی افزود: بیش از ۱۶۰هزار بذر بادام اسکوپاریا در این زمین‌ها کاشته خواهد شد که در جریان این اقدام، گروه‌های مردمی و نهادهای خدماتی مثل شهرداری‌ها و دهیاری‌ها همکاری می‌کنند.

به گفته رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نجف‌آباد، سازگاری بذر بادام اسکوپاریا با شرایط محیطی و اقلیمی منطقه و عدم نیاز به آبیاری موجب انتخاب این نوع بذر شده است.

یکتافر با بیان اینکه  این گونه در برابر کم‌آبی مقاوم بوده و با کمترین میزان بارندگی سبز شده و به رشد و حیات‌ ادامه می‌دهد، تصریح کرد: بذر بادام اسکوپاریا نیاز به آبیاری ندارد و صرفاً از نزولات جوی بهره می‌گیرند.

وی یادآور شد: سایر نهال‌ها هم در اختیار سازمان‌هایی قرار می‌گیرد که امکان آبیاری نهال‌ها را داشته باشند و با توجه به اینکه نهال‌های توزیع شده توسط اداره منابع طبیعی عمدتاً غیرمثمر هستند، امکان آبیاری این نهال‌ها با پساب وجود دارد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نجف‌آباد با بیان اینکه سال گذشته در ۱۵۰هکتار از اراضی شهرستان‌ نجف‌آباد بذرکاری و نهال‌کاری با بذر و نهال بادام اسکوپاریا انجام شد، اظهار کرد:  بیش از ۷۰هزار اصله نهال نیز جهت کاشت در بین شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، مدارس و عموم مردم توسط اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان توزیع و کشت شد.

یکتافر ادامه داد: کاشت بذر بادام اسکوپاریا با همکاری بسیجیان، گروهای مردمی مثل دانش آموزان، دانشجویان و حامیان طبیعت و محیط‌زیست و سازمان‌های مردمی انجام‌ می‌شود.

وی به تشکیل قرارگاه طرح مردمی کاشت یک‌ میلیارد درخت‌ در شهرستان نجف‌آباد اشاره و خاطرنشان کرد: در این کارگروه کمیته‌های مختلف تشکیل شده و برنامه‌ریزی در خصوص کاشت بذر و نهال در سطح اراضی ملی و غیر ملی شهرستان صورت می‌گیرد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نجف‌آباد با اشاره به فرهنگ‌سازی برای حفظ محیط‌زیست و کاشت درخت، گفت: در طول سال دوره‌های آموزشی برای بهره‌برداران منابع طبیعی، دهیاران و اعضاء شوراهای اسلامی روستاها برگزار می‌شود که از جمله این کلاس‌های آموزشی کارگاه آموزشی اطفاء و مقابله با حریق در مراتع است.

یکتافر اضافه کرد: کارت همیار طبیعت برای دانش آموزان صادر و برنامه آموزشی در مدارس برای این قشر پیش بینی شده که در مقاطع مختلف زمانی اجرا می‌شود.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here